My body, my rules!

| Postat i: Allmänt
0
Idag när jag vaknade så insåg jag hur viktigt det är att ta hand om sig själv, så ofta man bara kan eller iallafall dem tillfällena man känner att man hinner och inte har något annat för sig. Så idag, har jag bokat tid för en härlig spraytan vid 7-tiden, ska även ta ett bad, skrubba mig, ansiktsmask, och p(heal)a hela kroppen för att få en uppfriskning och återfuktning. Älskar verkligen att ta hand om mig själv ibland, när man inte har så mycket för sig så kan man ju bara göra något, för sin egna skull menar jag.
 
 

Sena nätter, tomma glas

| Postat i: Allmänt
0
Min design är så jäkla tråkig för tillfället, gillade inte riktigt den andra heller, dels för att jag inte fick in fler o resterande inlägg på samma sida men även för att den såg lite långtråkig ut. Känns som att jag ber om ursäkt för uppdateringen i varje inlägg jag skriver men jag gör så mycket om dagarna, umgås med familj, vänner och hittar på saker. Jag orkar liksom inte sitta o skriva en massa i bloggen då!  Jag har skjutit på dagarna en dag efter varandra så jag har trott att det är måndag idag men det är egentligen tisdag ju, vill bara att dagarna ska gå så sakta som möjligt för att man ska kunna hinna med mer o mer nu innan skolan börjar, spyr av tanken att komma tillbaka till den vardagliga bubblan, vill ju vara i denna sommarbubblan föralltid som innefattar ostress, inga tider, att ta dagen som den kommer, äta o sova massa, så jäkla skönt. Sommar är terapi för kroppen!
 
Detta lär väl bli ett något långt inlägg för jag har mycket att berätta, intressant för vissa, ointressant för andra. Skönt att bara få ur sig det man faktiskt varit med om! Haft en grym helg iallafall som inneburit; mycket skratt, mycket pussar, härliga middagar, många sovtimmar, mycket rosévin, kubbspel, sena nätter med vänner och igår började den härliga veckan med flera timmars herrshopping. ÄLSKVÄRT. :-)
 
Denna veckan består mest av att umgås med mina favorittjejer innan dem drar till Kos på tisdag nästa vecka, mysa, äta mycket mat, träna lite (haha kommer ju aldrig ske men ska skriva det för det ser bra ut), ska njuta av det fina vädret i helgen, åka iväg på lite utflykter och annat, livsnjutning nu in i det sista innan man går tillbaka till gamla rutiner. Nu är det bara tuta och köra.
 
 

Från och med nu

| Postat i: Allmänt
0
Go'kväll alla solstrålar, på bättringsväg med hälsningsfrasen? Lol. Haft en hur bra dag som helst, vaknade med mysigaste sällskapet, gjorde givna pannkisar med frukt och glass till breaky, åkte in till stan och fick vänta på Elin som vanligt, strosade runt på festivalen ett tag men det är ju så uttjatat, alltid samma? Ljummen öl, älgkebab och langos? Visserligen är langos så förbannat jävla gott men det fick bli en skaldjurspizza på Brutale som jag nu i efterhand ångrar för den kostade skjortan. Är iallafall hemma nu, försöker förbereda lite inför imorgon, ska snart äta något eller så åker jag och Sofie in till stan o äter något tillsammans, ska iallafall umgås med henne ikväll, supermysigt och kul, så längesen det bara var vi två, jag och min fina vän! Känner mig jävligt lökig så duschen är iallafall ett prio nu. Ha en bra fredagskväll :)
 
 

Locked out of heaven

| Postat i: Allmänt
0
Hej bloggen, jag är ju i särklass sämst på att komma på en hälsningsfras när jag ska skriva ett inlägg här med det får väl bli det gamla vanliga ytliga och tråkiga, hej bloggen. Hade iallafall en hur bra dag som helst igår, stranden hela dagen med Ricco, sen gick vi och åt kebbe på Bomb, eller jag gjorde det, schmal. Sen satte vi oss uppe i parken och snackade o bara hade det mysigt en bit in på kvällen innan jag åkte hem för kvällsmat och vara lite social mot familjen sen åkte jag in till stan igen för att träffa Sofie och Maggie, glass i kvällsolen och lite tjejsnack på det. Trött som jag var så blev det en tidig kväll! Somnade på bums när jag hade lagt mig i sängen när jag kom hem. 
 
Idag har jag varit ute o gått en intensiv och skön PW, annars bara tagit det lugnt, tror Ricardo kommer hit ikväll för lite kvällsmys! En efterlängtad tallrik av sushi väntar på mig nu i kylen, mums. Ha en bra kväll ♥
 
 
 
 
 

Westcoast

| Postat i: Allmänt
0
Idag är det soligt, varmt och riktigt gött väder vilket betyder att det blir en dag på stranden, med Ricco. Ska bli mys med lite picnick, sol och bad! Nu ska jag packa min strandväska, smörja in mig, fixa mitt hår snabbt och sen dra. Hoppas ni får en lika fin dag som mig, kram ♥

Crazy in love

| Postat i: Allmänt
0
 
Människor som gör mig glad, människor som får en att uppskatta livet lite mer än vanligt, människor som får en att känna sig speciell, unik och bra precis som man faktiskt är, människor som visar omtanke och ger komplimanger, människor som inte bryr sig, människor som inte är beroende av någon annan, människor som sätter sina egna gränser, människor som får en att skratta, människor som kan få en att le när man knappt ens orkar göra det, människor som får mig att dra mig i håret så galet glad jag blir.

Summer snaps

| Postat i: Allmänt
0
 

A better half of me

| Postat i: Allmänt
0
Dem första dagarna nu efter London har inte varit något annat än superbra. Fint väder, härliga sällskap, efterlängtade mysstunder, frukostar ute på altanen, dubbla pass på jobb för lite extra knäck, picnick och strandhäng med mina älskade tjejer. Idag har jag inte så mycket planerat mer än att jag ska göra några ärenden i stan med min syster, sen hem och försöka ta en lång powerwalk som jag inte gjort på länge nu, känner lite att efter alla engelska frukostar så har jag svullnat upp måttligt. Är sugen på träning också, skönt!
 
Har försökt föra över bilder till datorn med min mobil men dem har försvunnit några stycken, ska försöka lägga ihop några små collage så jag kan med bilder visa här hur jag haft det.
 
Hoppas ni får en underbar dag, vi hörs lite senare ♥
 
 
Denna dagen kom jag ihåg så mycket, när jag gjorde en rejäl makeover med mitt hår & spraytanade mig, det blev så fint med locksvallet, så vill jag ha det snart igen!
 
 

Home is wherever I'm with you

| Postat i: Allmänt
0
Long time no see! Hejhallå allihopa, jag är så himla glad, har jobbat från 11-15 idag och nu om en halvtimme ska jag jobba i köket nere på restaurangen, så sjukt värt det, go lördag. MEN...Jag är helt slutkörd, så jävla trött, i denna värmen också. Tänkte berätta om min London-resa snart, har tagit så mycket bilder, ska föra över dem, göra några collage och annat kul men jag är ganska stressad nu för jag vill hinna städa mitt rum innan jag ska jobba...Önskade dock att jag kunde va med tjejerna ikväll istället för att jobba men nu får det bli såhär. Ha en fin lördag så hörs vi imorgon! Kram ♥
 
 

Longing for London

| Postat i: Allmänt
0
 
Detta är förmodligen det sista inlägget nu innan jag flyger till London. Ska bli så jäkla underbart att bara få, koppla av, shoppa, äta god mat och spendera tid med min andra familj som jag nästan aldrig gör annars. Jättekul! Hoppas ni får en fantastiskt bra vecka så hörs vi när jag är hemma igen, det vill säga på fredag. Puss ♥
 

Heatwave

| Postat i: Allmänt
0
 
Pengarna är växlade, resväskan börjar fyllas, imorgon blir det först klippning vid 13-tiden sen jobb vid 17-20 och sen åker jag hyfsat tidigt på tisdag till en stad jag aldrig varit i, men som jag konstigt nog redan älskar. Behöver massa tips för shopping, matställen osv, så därför ska jag kolla upp det nu på andra bloggar osv! Vet att min favoritblogg Andrea Hedenstedt har skrivit ett inlägg om London. Kanon ju! ♥
 
 

Man måste dö några gånger innan man kan leva

| Postat i: Allmänt
0
 
3 somriga snaps från idag
 
Födelsedagsbrunch för min syster i lördags, idag för min bästa vän, firade min syster igår med hennes vänner, 5-kamp, vin och lite musik, blev en tidig kväll för mig vilket var väldigt skönt. Helt enkelt massor av skratt med fina vänner och familj, firat min hunnit träffa dem flesta jag vill träffa innan jag nu åker till London på tisdag för 4 dagars kvalitétid med familjen. En väldigt mysig och somrig helg, hoppas er varit bra ♥
 

A smile is the best makeup a girl can wear

| Postat i: Allmänt
0
Har legat inne i soffan och gosat ner mig framför Stuart Little 2 i det molniga vädret, nu ska jag snart in i duschen snabbt och fräscha upp mig innan Gabbe och Johanna kommer hit på tacos och spel. Kommer bli så trevligt så!
 
Inget jobb i helgen, så det lär hittas på massor av kul då, får passa på nu innan jag åker iväg och är borta nästan en hel vecka utan mina vänner, men gud vad skönt det ska bli med kvalitétstid i London med min pappa och hans familj.

(Såg innan här på bloggen att man bara kan se 3 eller 4 inlägg på startsidan, dem 3-4 senaste inläggen jag skrivit alltså, men om ni går in på kategorier och "Allmänt" sen bläddrar längst ner så kan ni se alla inlägg genom att trycka vidare på "Tidigare inlägg". Ska försöka fixa det på nått sätt! Har även fixat med min tumblr idag, lagt in massor av härliga och somriga bilder samt massa go musik.)
 
 

Maybe together we can get somewhere

| Postat i: Allmänt
0
Hade en helt fantastiskt mysig tisdag i det fina vädret igår. Först den italienska lunchen, sen bjöd jag hem Sanna på ännu mer mat och mys, årets första dopp blev taget igår, i solnedgången dessutom, HUR mysigt?! Sen gick vi hem, duschade och slängde oss under täcket till en film med popcorn, grönsaker, dipp och flädersaft. Så jäkla mysigt alltså. Idag har vi gått en skön morgonpromenad, åt supergod frukost och nu ska jag bara fixa lite här hemma idag, städa och tvätta, so wifey, lol. Sen ikväll kommer Ljung, Gabbe och Oliver på lite tacos och spel, ännu en guldvärd dag. Vädret är absolut inget att njuta av idag men då får man njuta på andra sätt helt enkelt!
 
 
 
 
 

Vackra tisdag!

| Postat i: Allmänt
0
 
Såhär ser jag ut idag, superenkel och skön somrig outfit! Har precis kommit hem från stan, åt en jättegod italiensk lunch med Sanna, sen gick vi till körskolan och skrev in henne där, hon åkte till gymmet och jag åkte hem. Ikväll bjuder jag på ännu mer italienskt till mig och henne och har lite sleepover hos mig, mycket väl godkänd tisdag minst sagt.

Maybe we can draw new lines

| Postat i: Allmänt
0
Har nyss vaknat och ätit en god frukost på sängen, ska snart fixa mig lite snabbt för att sen åka in och luncha med bästa Sanna! Så himla längesen vi träffades, ska bli hur kul som helst. Påtal om längesen, så saknar jag en väldigt speciell person just nu, önskar bara att man hade vingar eller något, det är ganska uppenbart att man saknar någon så mycket om man tycker om den personen så mycket också. Men nu ska vi inte deppa för det, soon home ju! Nu måste jag skynda mig lite, kram på er ♥
 
 

It's so worth it

| Postat i: Allmänt
0
Blev en riktig cheatday idag! Trots min korta PW i förmiddags så blev det ingen ikväll. Hade ingen mjölk hemma till våfflorna och hade redan börjat baka så var tvungen att rädda situationen genom att använda matlagningsgrädde + fil, låter sjukt äckligt men jag tror aldrig jag ätit så goda frasvåfflor i hela mitt liv faktiskt. Slängde på 2 kulor SIA vaniljglass och färska jordgubbar på det, fick ju lite ångest men det var helt sjukt gott. Imorgon blir det ett träningsmode i all anda, PW och styrka ute i trädgården. Ska även hinna med att äta lunch med Sanna i stan, jobbade ju aldrig idag av privata anledningar & sen har vi inte träffats på hur många veckor som helst, vågar inte tänka på när det var senast, hemsk tanke...ska bli helt underbart att träffa min snygga pepparkaka imorgon över en god lunch.
 
Nu ska jag kolla lite tv bara innan jag blir för trött och går o lägger mig! ♥
 

Denna parfymen & YSL-läppstiftet är något jag verkligen vill införskaffa mig när jag är i London, nästa vecka!
 
 
 

Hello July!

| Postat i: Allmänt
0
Heyheyhey! Hade en rent av jäkligt skön och spontan söndag igår. Började med en PW med mamma på 7 kilometer, tog oss 60 minuter, tog kol på mina ben, min rumpa och svetten bara rann i det varma vädret men det var det värt. Slängde ihop en sallad på kräftstjärtor, romansallad, paprika, gurka, sparris, vattenmelon, honungsmelon, jordgubbar och sen till det en kvarg som jag blandade med honung och olivolja. Hur gott som helst, verkligen! Sen degade jag bara hemma för det mesta igår faktiskt, riktigt skönt det med. Vid 10-tiden så smsade Johanna och ville få med mig på lite chillkrök hos Tess, så jag skyndade mig som bara den för att kunna spendera så mycket tid som möjligt där innan jag skulle åka hem igen, men så blev inte fallet. Vi satt och snackade, skratta, drack lite gott, lyssna på bra musik och sen somnade jag hos henne.
 
Idag har jag varit ute på en liten runda och ska ut på en längre runda ikväll igen, men mellan det så ska jag värva med lite våfflor. Blev så himla sugen på det nu när jag såg en bild på instagram, lol. Haha! Har kollat lite American Idol också, följer denna säsongen detta året, så sjukt många bra talanger. Hoppas ni får en fin måndag ♥
 
 
 

Girls with bangs

| Postat i: Allmänt
0
 
 
 

(Sun)day

| Postat i: Allmänt
0
Hade en jättetrevlig kväll med bästa Sofie, i fredags. Drinkar som smakade sött och sommar, allt från deeptalk till allmänt snack bara, massa skratt och blandade sällskap. Blev en tidig hemgång för oss båda då båda skulle jobba. Så igår bestod min dag av att jobba i några timmar, hade inte så mycket att göra så det var väldigt lugnt, hade sedan grillkväll med hela familjen, min syster kom på besök också med sin pojkvän, supermysigt! Sen gick jag ut på en kort och intensiv powerwalk igårkväll, så himla skönt, hade inget annat för mig och då kan man ju lika gärna träna, riktigt skönt.
 
Nu väntar en lång och svettig PW/Jogg med mamma ute i solen, sen inom affären och handla lite gotte till en sommarlunch som jag tänkte göra, ska bli skönt att ligga ute i trädgården och få lite färg & bara slappa idag, underbart väder!
 
Vi hörs lite senare
 
 
Grillkvällen igår med familjen, så gott! / Selfie från Manda'rin / Snyggaste Sofie, drinkar och en obeskrivligt god dessert / Jag på bussen hem från stan och bredvid mig så lutade sig en spritluktande 50 år gammal gubbe mot mig, så äckligt, haha! 
 

So good to me

| Postat i: Allmänt
0
Var ute på en 5 kilometers powerwalk för en liten stund sedan, hur skönt som helst, solen sken & värmen tog kol på mig så det fick bli en kort runda, hade tänkt mig 8 km men det fick bli lite mindre än det. Ska hoppa in i duschen nu, är rosa som en gris i hela ansiktet, fräscha och fixa till mig för att sen åka till stan och mysa & dricka drinkar med Sofie och eventuellt Casper, på Manda'rin. Det blir en kanon trevlig fredag men ändå lugn! Jobb imorgon som sagt, ser fram emot det, hoppas vi får mycket att göra.
 
Kanske bli komplicerat för er när jag säger jobb hit och jobb dit, missförstånd osv. Jag har 2 jobb, jobbar extra på en restaurang nere vid stranden där det serveras jättegod och fin mat! Sen jobbar jag även på en varuoutlet utanför Helsingborg. Allt från cyklar till underkläder, från designgjorda tallrikar till filtar. Allt möjligt, verkligen superkul att jobba när det är mycket folk som man kan hjälpa & packa upp varor osv. Ville bara förklara lite så ni förstår vad jag sysslar med under dagarna på helgerna, nä, nu måste jag skynda mig lite! Ha en fin fredagskväll, dyker upp lite bilder sen.
 
 
Chris Malinchak – So Good to Me - Radio Edit - Denna är så otroligt skön, tryck på länken!
 
 

I'm looking right at the other half of me

| Postat i: Allmänt
1
Det blev en spontan promenad ner till mitt jobb, restaurang Strandsidan igårkväll. Där beställde jag Moulés Frites, har aldrig provat den varianten förr så det var hur gott och trevligt som helst. Ska förmodligen jobba mycket där i helgen då det ska bli 25 grader och sol, då lär det bli mycket att göra i alla fall, kul! 
 
Idag vaknade jag runt 11, åt god frukost, har dock världens jävla pms-värk men ska inte hindra min goa fredag för det. Ska gotta mig med Sofie på Manda'rins uteservering ikväll, lite tjejsnack och bara allmänt myshäng. Blir en lugn kväll för mig, ska nämligen upp och jobba imorgon, work work! Hoppas ni får en bra fredag för det ska jag försöka ha!
                 
 
 
 

Better things to come

| Postat i: Allmänt
0
Har haft en supermysig dag och fått en rejäl dos av kärlek, bästa medicinen, av Johanna och Sofie. Så himla skönt att bli pigg och få mer energi av dem som jag verkligen saknat. Jag bjöd på min specialité, amerikanska pannkakor och till det skivade vi upp frukt. Dock hann inte Sofie komma till det så hon fick sig en liten pankis nu på slutet, hehe! Mår lite illa nu så ska gå och lägga mig en stund och vila framför en film eller något, hoppas på att jag kan gå ut och träffa lite gamla vänner ikväll som jag inte sett på hur länge som helst, annars ska jag nog bara mysa. Imorgon är det helg redan, guuuud vad tiden går fort även om jag inte gjort så mycket nu dem senaste dagarna...
 
London om 11 dagar, alltså 11 dagar, så jäkla underbart, dock ska vi bara vara borta i 4 dagar men det blir en långweekend med shopping, god mat och andra mysiga utflykter. Sen vankas det två eller till och med TRE tillställningar, 18-årsfest men även en födelsedagsbrunch och lite annat! Ser fram emot denna månaden, så jäkla mycket. Hoppas även på några dagar i Båstad dessutom, alltid så jäkla mysigt att ligga där på stranden med musik i högtalarna, volleybollsturnering men självklart tennis dessutom och äta massor av glass!
 
Vi hörs lite senare, ska kolla någon film nu sen äta en god middag med familjen!
 
 

Back on track with a better view

| Postat i: Allmänt
0
Tänkte bara kika in och säga hej, för första gången på min nya blogg! Vet inte hur många bloggar jag haft, kan knappt räkna det som en riktig blogg längre. Har varit utan skrivandet ett tag och kände helt enkelt för att börja om från början, en nystart och lite variation är alltid bra. Speciellt när man känner att nystarten och den variationen blir till något bra. Har legat i min säng med lite tända ljus, lyssnat på härlig sommarmusik trots det mindre somriga vädret, och fixat med designen på bloggen, lånade en mall och fixade lite själv så den blev någorlunda personlig i alla fall! Hoppas detta kan gå vägen nu, ska bli riktigt skönt att börja skriva igen.
 
Imorgon kommer mina efterlängtade tjejer hit på brunchmys, välbehövligt kan man ju säga. Längtar till helgen, då blir det jobb & det har lovats fint väder, hoppas på det nu också för det behöver vi!