Obsession

| Postat i: Allmänt
0
 
 

Good day

| Postat i: Allmänt
0
Idag är en bra dag - ska skynda mig nu, äta frukost och städa mitt rum. Sen ska jag möta upp Bea för att handla lite gott till vår mysiga lunch som jag ska laga här hemma, sen ikväll...Då kommer Ricardo hem, är så jäkla glad. Han kommer till mig direkt och äter middag här med oss, åh. Känslan av att vakna upp och inse att man ska få pussas idag igen, wiii. Ska ta lite bilder med Bea idag också, på min nya kappa och skor blandannat, det kommer upp sen! Vi hörs senare

We're the millers

| Postat i: Allmänt
0
Igår var jag på bio med min mamma och min syster, vi såg Familjetrippen eller som originaltiteln, We're the Millers. Lätt bland de 5 bästa filmer jag någonsin sett, den roligaste dessutom. Herregud, ni som inte sett den på bio än...SE DEN! Ni som inte gillar att gå på bio får helt enkelt vänta, men ni måste verkligen se den. Händer saker hela tiden som får en att vikas dubbel, årets komedi utan tvekan! Lägger in trailern här under, åh vill se den igen...
 
 

Spontanity at its best

| Postat i: Allmänt
0
Har haft en helt underbar dag med min bästis och Truls. Det stod bakning på schemat...Vi gjorde minimaränger, chokladbollar & chokladmuffins med Daim-bites in. Supergott verkligen, men jag blev typ mätt efter de två första chokladbollarna, så jag tog med resten hem, hehe! Vi spelade Monopol och som vanligt så är inte det min starkaste sida att vinna på sällskapsspel, men äsch! Efter vi hade varit hos Truls o spelat och bakat, så tog jag o Sofie bussen ner till stan och kollade lite i butiker! Ville först ha ett par grymt snygga Ash-wedges från Zebra som var på 70 % rea nu, herregud vilka låga pris för ett par sådana skor, endast 600 kr! Men jag övervägde och gick in på H&M med känn på att jag ville köpa något annat mer prisvärt...Sofie började leta fram kappor till mig, hittade min livs första kappa i svart, kärlek vid första ögonkastet. Köpte även ett par "Acne Pistols" fast från H&M, är så lycklig över dessa inköpen som jag investerat idag, jag ser det helt klart som en investering för det är något jag behöver och jag ser så mycket kvinnligare ut, love it. Bilder på plaggen kommer upp imorgon!
 
 
 
 

Ombre baby

| Postat i: Allmänt
0
Är så sjukt trött på mitt hår, kom ihåg när jag slingade det i våras. Sen dess har jag varit riktigt nöjd med det men nu vill jag att något ska hända med håret, något som lyfter min look och framhäver min stil! Jag har ju haft mörkt hår väldigt länge och därför blev mina slingor i våras väldigt "ytliga". Det mörka sitter fortfarande kvar men på fel ställe och jag har fått en extremt ljus ton i hårbotten av sommarens ljus mixat med min pågående och hemska utväxt. Men nu ska det bli ändringar på det! Jag vill fortfarande ha det i samma stuk, men i en svag ombre istället, så det blir mörkt upptill och väldigt ljust nertill, tror det kan passa mig riktigt bra. Fick världens ryck nu när jag låg i soffan och kollade på tv, så kom en sådan reklam upp om hårfärger, bestämde mig helt enkelt för att smsa min frisör och be henne kolla på mitt hår, samt visade jag en bild på hur jag vill ha det, så nu har jag bokat tid på fredag klockan 13 för en förändring - älskar det.
 
 

Today's

| Postat i: Allmänt
0
 
 

Pattern

| Postat i: Allmänt
0
Haft en riktigt seg lördag och kände för att spendera lite qualitytime med mamma, så vi körde iväg till Lager 157 först, sen till Kakboden för att ta en liten deeptalk-fika och sen körde till ICA och köpte lördagssnacks och fyllde en hel matkasse med massa gottigheter, skönt att vara hemma ikväll och bara ha det mysigt med min familj. Fick med mig 2 par riktigt balla & bekväma haremsbyxor från Lager 157, 300 kr totalt, helt sjukt vad billigt! Ska även beställa ett par "Acne Pistols" ikväll om dem finns kvar på hemsidan. De skorna och byxorna tillsammans kan bli riktigt snyggt till fest framförallt. Räddade min lördag med lite shopping, hihi.
 
 
 
 

V.S

| Postat i: Allmänt
0
Har inte haft så mycket för mig idag - så har suttit och flödat ur min inspiration på Polyvore och gjort mig några inspirerande collage fyllt av vardagliga outfits till mer uppklädda outfits. 
 

Min julklapps-önskelista!

| Postat i: Allmänt
0
 
Detta önskar jag mig denna vintern! Vet redan att jag ska beställa mina chokladbruna UGG's, men resten på den högre "sidan" är sånt jag önskar mig av min familj och släkt typ, där nere är typ från pojkvännen, vänner och syskon, där kan man sätta sin personliga twist på det hela också och upplevelser som man kan göra tillsammans är den roligaste och finaste presenten man kan få ju!
 

Gold & silver

| Postat i: Allmänt
0
Vaknade upp bredvid mysisen idag, sen blev han skjutsad till sin skola och jag till min idrott av min halvpappa, supersnällt! För en gång skull så kände jag mig inte stressad imorse och jag tog allting i min takt, vilket var ovanligt och skönt. Väl framme vid idrotten så skulle jag knyta till mina idrottsskor, och helt plötsligt när jag skulle böja mig upp igen så böjde jag mig upp så fort och min kropp hann inte med, specifikt inte min nacke, så därför knäcktes den till och därmed fick jag då mitt livs första nackspärr, har aldrig varit med om en sån typ av smärta i nacken förut, det känns obehagligt och väldigt läskigt för så fort jag ska vända huvudet så spärras det till liksom, nackspärr helt enkelt. Ikväll skulle alla vi tvåor gå och se Hamlet på Stadsteatern ju, såg verkligen fram emot det men med tanke på att det gör så ont så kan jag knappt sitta utan att det ska göra så olidligt ont. Ska inte böla för mycket nu över detta, tänker inte blogga så mycket mer ikväll, P&K ♥ 
 
 
 
 

Wednesday

| Postat i: Allmänt
0
Har haft så enormt mycket i skolan denna veckan och massor av finslip på vår film, imorgon ska vi se den riktiga Hamlet-teatern på stadsteatern och på fredag håller vi tummarna och hoppas på att vi får visa den på filmgalan, lärarna kollar ju igenom och tar ut de allra bästa. Hade även ett saftigt kursprov idag vilket gick bättre än förväntat, så skönt, släppte lite! Ikväll sover min underbara hos mig och nu väntar jag bara in lovet med stormsteg, inviger det tillsammans med Johanna som jag inte umgåtts med på evigheter känns det som. Nu väntar sängen, är så enormt trött!
 
Mina grejer från Nelly har kommit, visar dem imorgon!

To share laughters

| Postat i: Allmänt
0
 
Nu har jag packat ihop presenter och nu bär jag med mig ett glatt humör i en gråblå klänning från Monki ikväll. Hoppas ni får en lika go lördag som moi, vi hörs imorgon mi amigos!
 

Black lace

| Postat i: Allmänt
0
 
 
Nu blir det Väla och shopping med världens bästa Sofie! Ikväll vankas det festligheter på Tåga, underbart!
 

Crazy in love

| Postat i: Allmänt
0
FREEEEEDAG! Så. Helvetes. Skönt.
 
Efter en vecka full av film, plugg, stress, saknad och längtan till helgens bravader. Jag har längtat så mycket efter just denna helgen, för ikväll ska jag Elin och Olivia var hos mig, vi ska beställa en stor familjepizza, säkert kolla Idol och andra bra filmer, bara ha riktigt mycket tjejmys. Imorgon ska jag va med Sofie, det blir nog shopping under dagen och sen på kvällen ska vi alla samlas hos Oliver för födelsedagsmiddag, får träffa min pojkvän då också, åh vad jag saknar dig. Sen ska vi sussa hos mig! På söndag ska Sofie sova hos mig, middag och mys hela kvällen, för vi har studiedag dagen efter! Denna helgen kommer bli riktigt riktigt bra känner jag på mig. Ska verkligen njuta denna helgen för varje minut som går, nästa vecka blir ett lika stort helvete som denna veckan, mycket att göra...Nog tjatat om skolan och allt som hör därtill. NU är det helg, massor av bilder kommer från helgen sen! Ha det bra, för det ska jag ha! ♥
 
 
Vill bara påpeka hur fantastiskt snygg denna killen är, är så kär i dig!
 

There's no one like me

| Postat i: Allmänt
0

Just ordered!

| Postat i: Allmänt
0
 
 
 
 
Sjukaste rean på Nelly, så jäkla underbart med lite nätshopping såhär på förmiddagen! En leopard t-shirt, en grå stickad tröja, ögonskuggepalett med bronziga nyanser vilket verkligen är i min färgsmak, ett guldarmband och en blöt eyeliner penna med sotning!

Tired

| Postat i: Allmänt
0
Idag har varit en väldigt lång dag trots att vi bara var i skolan i någon timme - presenterade skoltidningen och lite annat, krängde godis, läsk och chips, oops! Sen begav vår grupp oss till Fredriksdal och vi har haft så jäkla kul hela dagen med inspelningen, tagning efter tagning, skratt efter skratt och roliga bloopers som vi ska klämma in i vår film. Kom hem för en timme sen ungefär och har fått klart min italienska inlämning som skulle in idag & lite sånt som bara måste bli klart så jag slipper ha allt efter mig sen. Skönt. Imorgon ska vi spela in de sista scenerna, sen har vi skaffat hjälp till redigering o så, vi satsar verkligen på ett pris på nästa veckas filmgala! Hoppas på det bästa. Nu ska jag börja på min psykologiredovisning...Puuuh! Förlåt om jag bara tjatar om skolan men det är ju det min vardag består av för tillfället, saknar min pojkvän så oerhört mycket men på lördag så ses vi hemma hos Oliver som fyller år idag. Han har födelsemiddag för sina närmsta, kommer bli skoj!
 
 

Wanties - Fall 13!

| Postat i: Allmänt
0
 
 

10 things you didn't know about me

| Postat i: Allmänt
0
Varje natt jag sover ensam så sover jag med en film i bakgrunden, och då menar jag VARJE natt.
 
Tycker om att vara ensam och göra saker, kan tillexempel sitta på ett fik ensam och bara läsa en bok eller nått
 
Är så galet kär, okej det visste ni redan
 
Fisk och skaldjur är den bästa maten jag vet
 
Min mamma är min förebild
 
Tycker inte alls om fotboll, men när Sverige spelar så kollar jag oftast, bara för att det är Sverige
 
Jag var på ett bondgårdsläger när jag var 10 år, grät varje dag för jag längtade hem
 
Jag blev utstött på min första skola och därför bytte jag
 
Jag älskar verkligen att sjunga!
 
Har dansat till och från 4-årsålder tills jag blev 14!
 
 
 
 

Ugg's Australia

| Postat i: Allmänt
0

Ska investera ett par nya vinterskor och de enda jag tycker är riktigt gosiga och snygga är Uggs, jag tröttnar aldrig. Så himla mysigt och fint! Vilka ska jag ha tycker ni?

Selfie

| Postat i: Allmänt
0
 
Åh, hittade denna bilden på datorn. Detta är jag, samma dag jag träffade min pojkvän för första gången. Något inget av oss var förberedda på att vi skulle göra, men så blev det och idag är jag så djupt tacksam och lycklig över det. 6 februari, dagen efter jag tog av min tandställning dessutom, ödet va? Haha! Minns det så väl!
 

To be or not to be?

| Postat i: Allmänt
0
Haft en hur bra dag som helst, har inte berättat om vårt roliga projekt i skolan där engelskan och svenskan väver in, därför har vi ingenting i engelska och svenska under dessa veckorna vi jobbar med det. Vi är alla klasser på hela skolan som har delat in oss i små grupper, vi ska modernisera och göra vår egna version av Hamlet - filmen krävs att vara på engelska, skapad från scratch vilket innefattar att vi ska skriva manuset och allting, hela den biten är vi färdiga med. Jag är med bland annat Truls som också har spelat teater, så det känns riktigt skoj & sen Sofie Catrin och Jeff, bra grupp! Vi har tagit kontakt med Fredriksdal så vi har fått låna deras kostymförråd och hur mycket rekvisita vi än nu behöver och vill ha till vår 10 minuter långa film som vi bara får filma med mobilen, knappt men kul! Så idag har vi varit på Fredriksdal och kollat ut platser till våra olika scener, provat ut kläder och såna detaljer så allting är på plats imorgon, lär går bra! Kommer bli riktigt skoj, det är ju sånt här jag gillar att syssla med!
 
Imorgon bitti ska vi även ha releasefest på skolan för vår lansering av skoltidning, blir presentationer, mingel, tilltugg, framröstning av en ny elevråds ordförande och annat kul. Jag är ansvarig för kulturdelen med 6 andra, vi skriver mycket om mode, kärlek, tips, skönhet osv. Sen finns det ju givetvis andra artiklar och kategorier som skriver om själva skolan! Denna skolveckan är kul, riktigt kul.
 
 
 

Godmorning sunshine!

| Postat i: Allmänt
0
God morgon! På morgonen är jag alltid så fruktansvärt jävla trött men idag känner jag mig inte likaså. Glömde dock stänga av mitt morgonalarm vilket resulterade att jag gick upp 20 minuter senare än vad jag borde gjort, vilket resulterade i att jag fick åka med Krister idag, min halvpappa. Vi satt och diskuterade om hur man är mot sig själv och mot andra på morgonkvisten. Han sa att jag har 3 punkter på morgonen: 1. Antingen är jag för trött och inte orkar gå upp så jag tenderar till att glömma stänga av mitt alarm. 2. Mina familjemedlemmar drabbas. 3. Jag sysslar med något så som håret eller sminket vilket gör att jag missar bussen som jag skulle tagit för att komma i tid, vilket resulterar i att jag blir sen. Men hur i helvete ska man göra för att inte bli trött OCH inte stressa ELLER missa sin buss på morgonen då? Jo, man för det första så blir vi tröttare om man inte stänger av alarmet för första gången - för när den har dragit igång, då är det kört, då är man vaken även om man blundar och försöker somna om igen, kroppen har satt igång redan då. För det andra så får man ett bättre lugn i sig vilket gör att man bara är trött de första minuterna, men med en kopp kaffe och en stor frukost så blir man pigg! Så ja, det finns många fördelar med att gå upp tidigt på morgonen - så det ska jag prova på att göra nu imorgon och förhoppningsvis resten av veckan.
 
Idag händer det inte så mycket kul bortsett från att vi slutar klockan 11. Efter det ska jag ner till stan & göra ett ärende och mycket mer än så händer inte för mig idag, får mycket tid att lägga på plugget vilket känns helt fantastiskt, för då behöver jag ju inte sitta så mycket med det i veckan. SKÖNT!

En dröm

| Postat i: Allmänt
0
 
 
(Lånade bilder från en annan blogg.)

Måndagsbarn, eller?

| Postat i: Allmänt
0
Kände för att länka min blogg lite här o var, det är så kul när man får nya läsare eller kommentarer från folk som ger feedback till bloggen. Nu är min design i alla fall färdigställd, skippade headern och la in en schyst bakgrund istället, gillar zebramönstret.
 
Tuff dag idag minst sagt, började med morgonmys innan stress till skolan vilket resulterade i att jag kom lite sent men annars gick det väldigt bra på talet som jag skulle framföra idag, är nöjd! Även mötet följt av vårt projektarbete som snart är klart, kommer bli så jäkla skoj och se resultatet. Har mest hunnit komma hem och bara lagt mig i sängen och pluggat vidare, det är så skönt att ha det mesta plugget via datorn så kan man slänga sig i sängen och gosa ner sig med plugget där istället för att sitta med allt skit och en plugghög likt ett berg på skrivbordet istället. Ikväll är det massa bra tv-program och jag insåg just nu att detta inlägget blev sjukt jävla tråkigt, haha!
 
Lyssna gärna på musiken under, himmelskt bra.
 
 

Mina favoriter

| Postat i: Allmänt
0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kopplar av så mycket när jag lyssnar på min underbara musik, tycker det är så mysigt att bara koppla bort allt annat och trycka in dessa skönheter i öronen och bara njuta för fullt. Denna typen av musik är bland det bästa som finns, efter Axwell.

Yesterdays

| Postat i: Allmänt
1
 
Hade en himla trevlig kväll igår med mina favorittjejer! Så längesen, väldigt längesen jag hade så roligt. Jättetrevligt häng hemma hos Olivia med god mat, sminkande, fixande, goda drinkar och annat skoj. Sen begav vi oss ner mot h55 där en kompis till oss hade sin 18-årsfest vilket också vart väldigt roligt! Kom hem igår vid 2 tiden och det var så jäkla skönt och slänga av sig kläderna och bara hoppa i sängen efter ett stort glas vatten! Idag mår jag hur bra som helst och nu har jag jättebråttom så detta inlägget blev ganska kort. Ikväll ska jag hem till min pojkvän och vi ska vara så kallade "barnvakter" till hans småbrorsor, kommer bli mysigt! Imorgon har jag lust med att äta söndagsmiddag med mina tjejer, ska höra med dem. Nu måste jag rusa, ha en fin kväll ni med!
 
(Headern vill inte samarbeta med mig men den dyker upp så fort den funkar, haha)
 
 

About my blog!

| Postat i: Allmänt
0
Lite komiskt att jag bara glömmer bort bloggen såhär som jag gör, vill inte lägga den bakom mig helt men om jag ska vara uppriktigt ärlig så har jag så mycket roligare vardag när jag inte tänker så mycket på vad som måste göras, så som att uppdatera bloggen eller något annat som jag får dåligt samvete över ifall jag inte gör. Men livet är för kort för att få ångest och dåligt samvete över saker o ting i vardagen. Istället för att bara släppa och göra allt lite som man vill och när man vill, så känner jag. Nu bortser jag ju skolan, då det är ett måste, skjuta upp saker efter sig när det handlar om skolfronten är ju det sämsta valet man kan göra. Men jag syftar på andra saker, så som träning och nu i detta fallet bloggen tillexempel, att sätta igång med det vid rätt läge när man tycker det är som roligast. Nu imorse låg jag i soffan och kände ett riktigt sug att få skriva av mig lite på bloggen och därför gör jag det liksom, att blogga på beställning så att säga, när man egentligen inte vet vad man ska skriva och inte har någon som helst inspiration eller är helt nollställd i hjärnan - det blir aldrig rolig läsning för andra. Det ska komma naturligt, tycker jag!
 
I nästa inlägg berättar jag lite om helgen hittills! Kram ♥

Höstmys!

| Postat i: Allmänt
0
 
Håller på och finslipar min nya design på bloggen, men det blir inte riktigt som jag vill ha det, brrr...Äsch! Annars då? Hade en helt underbar helg med min fina pojkvän och goa tjejkompisar. I fredags spelade jag, Ricardo med min pappas familj bowling tillsammans och sen åt vi tacos hemma hos pappa, sen i lördags hade vi bara slappedag hemma hos honom och lite fix med veden ute i hans trädgård följt av en otroligt god middag, senare på lördagskvällen så träffade jag mina tjejer över en fika och massa Catch-up mys! Så himla trevligt, väldigt längesen nu...Sen sov Ricardo hos mig på kvällen och i söndags åkte vi med mina föräldrar till Torekov och åt på fiskhuset i hamnen, jättefint väder och så himla mysigt! Senare på eftermiddagen så skulle vi jobba, vi jobbar ju båda på HIFs hemmamatcher men inte i samma kiosk, skönt med lite extra knäck i fickan!
 
Just nu ligger jag hemma och har blivit sjuk men jag hoppas verkligen jag blir frisk till helgen för då vankas det festligheter med mina tjejer och massa annat folk o så, vill verkligen inte vara sjuk och missa massa i skolan i heller...Nu ska jag försöka läsa några sidor i samhällsboken, usch. Ha en fortsatt fin kväll och förlåt för dåligt uppdaterande.
 

Ekorrar

| Postat i: Allmänt
0
 

It's true, life will smile for you

| Postat i: Allmänt
0
Idag har det varit en bra dag! Har fått mycket gjort och har känt mig stolt över min prestation i skolan. Började med klassråd då jag anmälde mig till skolans utvecklingsgrupp - vilket innebär att vi är en grupp elever och lärare som skall sitta och föra fram idéer, förslag och samt förverkliga dem för en bättre skola. Vi specificerar oss på just vårt program, kommunikation och därför måste våra förslag och idéer för en bättre skola, vara inriktade på det. Låter spännande va? Tycker det ska bli grymt skoj att äntligen få vara med och påverka, precis det jag vill ju! Skickade i alla fall in ett ansökningsbrev om att få vara en av dessa engagerade eleverna i gruppen, skrev ner motivation till varför just jag skulle vara med samt  5 ståndpunkter och förslag till hur jag hade gjort för att förbättra kommunikationen i klasserna och med lärare. DET GICK STRÅLANDE! Kommer nu föra fram idéer som både jag och mina vänner tycker skolan bör ha och syssla med. Tillexempel lägerskolor, tävlingar och annat kul. Är riktigt taggad på att sätta ner min fot och höja skolans status på riktigt, med en stark och positiv inställning! Nog snackat om skolan, åkte till stan efter skolan, kollade lite inne på Kicks, på deras nya sminksortiment, parfymer och framförallt så hittade jag en gudomligt god parfym till min pojkvän! Önskade jag hade tillräckligt med pengar just nu för då hade jag LÄTT köpt den, utan tvekan. Sen köpte vi en vinterjacka till honom också, vars kompis pappa som skulle sälja, den var så otroligt snygg till ett riktigt bra pris och ville känna på pälsen hela tiden, kommer bli gosigt i  vinter!
 
Är hemma nu i alla fall, sitter o lyssnar på It's true med Salem Al Fakir, så gammal men så bra låt...Har varit en riktig slappe-maja hela dagen så nu sitter jag vid datorn, med skolböckerna framför mig, ett stort glas vatten, en frukt och tända ljus. Ska intensivplugga nu i några timmar innan jag går och lägger mig för ett idrottpass 08:00 imorgon bitti, usch va tidigt men skoj. Längesen jag var såhär positivt inställd till livets alla möjligheter, just för att jag vet att allt bra är så värt det i slutändan, resten lägger jag bakom mig. Nu får jag sätta igång! Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon. :)
 
 
 
 
 

Do your best and make sure you'll be the best.

| Postat i: Allmänt
0
Jag hade lika gärna kunnat ligga i soffan och dega i flera timmar nu men jag väljer att inte göra det. Jag väljer istället att göra fint på mitt rum, fixa vid skrivbordet, lägga upp mitt plugg strukturerat och sätta mig med mina skolarbeten. Jag tar studenten om ett och ett halvt år och detta gör det så jävla värt det, ärligt talat. Min mentor och jag snackade lite idag om att "tvåan är ju alltid jobbigast", men så är det ju faktiskt. Det är nu vi får en liten käftsmäll från ettan då vi knappt fick något gjort, det är nu vi fördjupar oss i alla ämnen och när hon nämnde att vi kommer att få "njuta lite mer i trean över att det inte är lika mycket som nu" fick mig att bara inse att jag ska kämpa järnet hela tvåan för att nå de betyg som jag faktiskt vill ha - för att sen kunna känna mig jäkligt stolt över mig själv och över vad jag faktiskt har presterat. Jag vill så mycket med min framtid men kommer inte komma dit utan all erfarenhet och kunskap som jag faktiskt skaffar mig i skolan och i övrigt ju, därför känner jag mig inte pressad, men jag känner mig motiverad och taggad på att prestera det bästa jag faktiskt kan. Sen tenderar man oftast till att försöka prestera och förvänta sig mer av sig själv än vad man egentligen kan få ut och vad man egentligen kan komma med, det kallas bara stress och inget annat. Men att alltid ha en balans och inte låta skolan invadera ens liv och ta ens fritid ifrån en, det är viktigt med en bra balansgång liksom. Så länge man känner att man har gjort sitt bästa - så kan man ju inte göra mer än så.